Chief Wow Officer van WowIdeas

3 Gratis eBooks

Chief Wow Officer Citymarketeer Ontgaderaar Ideeënsporter Ideeënkrijgen.nl Straatjutter Lezingen Workshops WowIdeas BLOG Contact

Chief Wow Officers


https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/0451cb47-4a44-4f06-85ca-2325d109a53e/TWP_Binnenstart.jpg

Mijn functietitel is Chief Wow Officer. "Chief Wow Officers nemen de volle verantwoordelijkheid voor het creëren van Wow in hun wereld. Ze wachten niet op toestemming, verstoppen zich niet achter een functiebeschrijving en delegeren het niet aan iemand anders." Ik ga dus altijd voor Wow.

Daarnaast is het mijn missie om zoveel mogelijk anderen te verleiden om ook Chief Wow Officer te worden in hun wereld. Samen maken we de wereld beter.

Straatjutten | Klantjutten | Branchejutten


Bekijk het introductiefilmpje straatjutten

Bekijk het introductiefilmpje straatjutten

Straatjutten is de andere manier van idee-generatie. We gaan dan niet in bedompte zaaltjes zitten, maar trekken de straat op en laten ons inspireren door de wereld om ons heen. We maken foto’s van alles wat onze aandacht trekt. En met de speciale iDNA-techniek vertalen we de gemaakte foto’s naar ideeën voor onze eigen organisatie.

Met diezelfde techniek kijken we ook naar klantgedrag (Klantjutten) en halen we ideeen uit andere Branches (Branchejutten)

Powered by Fruition